Hoe bepaal ik of een document wordt geprint en/of gemaild?

Kies voor Instellingen → Rapporten en Data → Print en Email Configuratie.

In dit onderdeel kan per module worden ingesteld of bij een document moet worden gemaild en/of geprint.
Klik rechtsboven op wijzigen om aanpassingen te kunnen doen.
Module : Programma-onderdeel
Priority : Als er voor een module meerdere overzichten zijn aangemaakt, bepaalt de Priority de volgorde (binnen een programma-onderdeel).
Action :
Action bepaalt wat er wordt uitgevoerd bij de module. Keuze uit:
  • afdrukken
  • email
  • print & email
Afdrukken houdt in dat er niet rechtstreeks naar een printer wordt afgedrukt, maar naar beeldscherm.
Template name :
Het document dat wordt geprint en/of gemaild.
Conditions :
Als er binnen een module meerdere documenten mogelijk zijn, bepaalt dit veld de voorwaarde die nodig is voor dat moment.
Bijvoorbeeld voor het document Minox Afleverbon binnen de module Order, is de voorwaarde "Gereed voor: Gereedmelden" vereist.

De instellingen die hier worden gemaakt, gelden voor alle gebruikers.

Klik op Opslaan om de gemaakte wijzigingen te bewaren.