Exporteren van een overzicht

WIGO: Export van een overzicht, bijvoorbeeld voor een andere gebruiker.

In de module Rapporten is het mogelijk om de data van het overzicht te exporteren naar Excel.
Als je een overzicht hebt aangepast en ook voor een andere gebruiker beschikbaar wilt maken, dan kun je overzicht exporteren naar een JSON-bestand.
Dit bestand kan door de andere gebruiker worden geïmporteerd.

Om een JSON-bestand aan te maken, kun je de volgende stappen opvolgen.

Open de module Rapporten

Ga naar de Rapporten door rechtsonder in je scherm te klikken op << Meer. Kies daarna voor de module Rapporten.

Kies het overzicht dat je wilt exporteren

Als je het overzicht hebt opgevraagd, kun je één van de aangepast overzichten opvragen door te klikken op Report Layouts.

Exporteer het overzicht en sla het op

Klik op pijl omlaag achter "Save" en kies voor Export layout.
Nadat je hebt gekozen voor exporteren, kun je kiezen voor een bestandsnaam kiezen bij Opslaan als.