WIGO-overzicht exporteren naar Excel

Het is mogelijk om een overzicht (rapport) van WIGO (What Is Going On) te exporteren naar Excel of CSV. Je kunt hiervoor de volgende stappen volgen.

Open Rapporten

Open de module Rapporten en selecteer het gewenste overzicht, bijvoorbeeld Bought and Sold (WIGO).

Pas desgewenst het overzicht aan

Het overzicht kan eventueel nog worden aangepast.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het veld Omschrijving (Description) op te nemen.

Let op: Standaard worden gemaakte wijzigingen niet opgeslagen.

Selecteer de gegevens en kies voor Export

Selecteer de gegevens die je wilt exporteren. Dit kan met de Shift-toets in combinatie met de linker muisknop.

Als je alle gegevens wilt exporteren, gebruik je één keer de rechter muisknop. Dan worden alle gegevens meegenomen in de export.

Klik daarna met de rechter muisknop en kies voor Export.

Daarna heb je de mogelijkheid om je gegevens als Excel-bestand of CSV-bestand te exporteren.

Sla het bestand op

Sla het bestand op om het daarna te kunnen openen met bijv. Excel.