Inloggen en uitloggen Paragon

Inloggen

Inloggen op Paragon gaat eenvoudig door naar het internetadres te gaan van je bedrijf bij Paragon,
bijv. https://bedrijfsnaam.paragon-erp.com/

Het is handig om deze regel op te slaan in je favorieten.

Vervolgens toets je je gebruikersnaam (dit is een e-mailadres) en wachtwoord in.
Het is mogelijk om meerdere keren met dezelfde gebruikersnaam ParagonERP te starten. Hierdoor kun je op één scherm bijvoorbeeld je verkooporders te openen en op de andere je Producten of Klanten.

Wachtwoord vergeten?

Als je je wachtwoord vergeten bent, klik je op Forgot your password?
Je krijgt dan een mail toegestuurd waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Uitloggen

Uitloggen van Paragon is in principe niet nodig. Je kunt Paragon ook sluiten door op het kruisje te klikken rechtsboven in je scherm.

Sommige instellingen zijn pas van kracht, als je Paragon een keer opnieuw start. Uitloggen en opnieuw inloggen is dan noodzakelijk.
Klik daarvoor op de betreffende icoon rechtsboven in je scherm.