Grootboekrekeningen aanmaken

Om een goede koppeling met Minox Online te maken, moeten er instellingen worden gedaan voor de grootboekrekeningen. De grootboekrekeningen die nodig zijn voor Paragon en in Minox Online staan, moeten ook in Paragon worden ingegeven.

Hier kun je lezen hoe je grootboekrekening aanmaakt in Minox Online.

Ga naar de module Grootboek

Kies links onderin je scherm voor << Meer en vervolgens voor de module Grootboek.

In de module grootboek, dien je de grootboekrekeningen aan te maken die al in Minox staan en die nodig zijn voor Paragon.

Maak grootboekrekeningen aan

De rekeningen zijn ondergebracht in hoofdgroepen. De debiteuren vind je bijvoorbeeld in
1.4.3 Debiteuren.

Ga om de debiteurenrekening aan te maken naar 1.4.3 en klik op de + om aan te maken.
Voer de volgende gegevens in:
  1. Rekeningnummer

2. Rekeningnaam

3. Reporting Group

Zoals in de afbeelding te zien is, wordt deze rekening in de juiste hoofdgroep (1.4.3 Debiteuren) aangemaakt. Deze groep kan evt. ook nog worden geselecteerd bij het aanmaken van de rekening.

Kies daarna voor opslaan.

Belangrijk

Daarna moet de grootboekrekening worden geactiveerd door middel van Activate.