Waarom wordt mijn overzicht niet geprint?

Pop-up instellingen aanpassen

Om in ParagonERP alle programma-onderdelen te kunnen gebruiken en de overzichten te kunnen printen, dien je de pop-ups van het domein paragon-erp.com altijd toe te staan.

Je kunt eenvoudig controleren of de pop-upblokkering is ingeschakeld door in Paragon een willekeurig overzicht af te drukken, bijvoorbeeld een offerte of factuur.

Krijgt u geen overzicht op uw beeldscherm, dan is de blokkering ingeschakeld.
Kort verschijnt de volgende melding op je scherm:

Klik op dit icoon om het volgende venster te tonen.
Klik op Pop-ups en omleidingen van paragon-erp.com altijd toestaan.

Als je de cookies van je browser verwijdert, dien je deze instelling opnieuw te doen.