Zoeken in ParagonERP

Hoe kan ik gemakkelijk zoeken in Paragon?

Zoeken in modules

In alle modules van Paragon, is het gemakkelijk om te zoeken met de zoekfunctie die linksboven in het scherm staat.

Er kan worden gezocht op alle velden die aanwezig zijn van de lijst. Welke velden in de lijst staan, bepaal je zelf. De weergave van het scherm wordt per gebruiker ingesteld.

Zie Support: Weergave in ParagonERP.
Dus als je in de module Leverancier bijvoorbeeld Bedrijfsnaam, Contactpersoon en Telefoonnummer hebt ingesteld in de Lijstweergave, dan kun je op die velden zoeken.

Om te zoeken, klik je in het veld Zoeken.

Als je twee woorden intoetst, zullen daarna alle regels worden getoond waarin één van die twee woorden voorkomt. Wil je een spatie gebruiken bij het zoeken, dan kun je _ (underscore ofwel laag liggend streepje) gebruiken.

Voorbeeld van zoeken naar Leveranciers:

Als je weer de complete lijst wilt zien, klik je op het kruisje om het zoekargument te verwijderen.

Zoeken in Columns

Als je columns wilt aanpassen, kun je een gedeelte van de veldnaam intoetsen. Hierdoor worden direct alle velden getoond waar die zoekterm in voorkomt.

Een voorbeeld van het zoeken naar een veld in de Order, zie je hieronder.

Klik hier voor een beschrijving van het aanpassen van kolommen.

Een andere manier om sneller te kunnen zoeken, is het instellen van Filters in je lijstweergave.
Zie Support: Weergave in ParagonERP.