Schermindeling en kolommen aanpassen

Het is mogelijk om je scherm aan te passen aan jouw wensen.

Aanpassen van kolommen in een module

Kolommen in een module kunnen worden aangepast door de gebruiker zelf. Hieronder het voorbeeld van het aanpassen van de velden in de regels van een Order (Bestelling).

Een aantal velden in de orderregel is vast en het wel of niet weergeven hiervan kan niet worden gewijzigd:
  1. Aan de linkerkant:
    - Product
  2. Aan de rechterkant:
    - Prijs
    - Aantal
    - Totaal bedrag
In de ruimte daartussen (in de onderstaande afbeelding weergegeven door het groene blok) kunnen alle velden worden opgenomen die gewenst zijn. Ook in de keuze van de volgorde van deze velden ben je vrij.
Het opnemen van velden kan door te klikken op Columns.
Alle velden die kunnen worden opgenomen, worden weergegeven:

Door (een gedeelte van) de naam in te toetsen van het veld dat je zoekt, kun je snel velden selecteren die je wenst op te nemen.
Door het aanvinken of uitvinken van velden kunnen deze worden opgenomen of weer worden verwijderd van je scherm.
Om het onderdeel Columns te verlaten, klik je opnieuw op Columns.

Kolommen kunnen breder of smaller worden gemaakt door met de linker muisknop de lijn tussen twee kolommen naar links of naar rechts te verslepen.

Kolommen kunnen worden verplaatst door de linker muisknop ingedrukt te houden op de kolomtitel. De cursor verandert en de kolom kan nu worden verplaatst door deze te slepen naar een andere plek.

Zie ook Support: Weergave in ParagonERP