Waarom zijn niet alle artikelen zichtbaar bij het invoeren van een order?

Bij het invoeren van een order, is het met deze toets mogelijk om artikelregels aan te maken.

In specifieke gevallen, zijn daarna niet alle artikelen zichtbaar om deze te kunnen toevoegen aan een order.

In het bovenstaande voorbeeld zijn slechts drie artikelen zichtbaar voor debiteur Van Aken.
De oorzaak hiervan is dat er voor bepaalde artikelen in combinatie met deze debiteur kortingsafspraken zijn vastgelegd. Deze kortingsafspraken zijn desgewenst zichtbaar in de tab RELATIE van de klant én in de tab RELATIE van het product.
Om ervoor te zorgen dat alle artikelen zichtbaar zijn, kun je klikken op het kruisje dat staat voor "clientnaam items only".

Wil je liever niet gebruik maken van deze functionaliteit?

Je kunt dit uitschakelen in de instellingen van Paragon.

Verkooporders:
Kies voor Instellingen → Systeem → Mijn bedrijf → tab Overzicht → optie "Filteren op klant" uitvinken
Inkooporders:
Kies voor Instellingen → Systeem → Mijn bedrijf → tab Overzicht → optie "Filteren op leverancier" uitvinken
Het is verstandig om het beheer van deze instellingen samen met je Paragon-consultant te overleggen.